Ierusalim: Un sanctuar dedicat victimelor terorismului va fi construit pe Muntele Herzl

Un sanctuar dedicat victimelor terorismului va fi construit pe Muntele Herzl din Ierusalim, a anunțat miercuri premierul israelian Benjamin Netanyahu și președintele Asociației Victimelor Terorismului, Abe Moses.

„Acum 34 de ani, într-un moment blestemat, m-am alăturat familiei îndoliaților civili ai Israelului. Acest moment mi-a schimbat viața și pe cea a copiilor mei pentru totdeauna și de atunci am luptat pentru comemorarea victimelor terorismului și pentru drepturile răniților și ale familiilor lor”, a declarat Abe Moses.
„Organizația familiilor victimelor a fost creată din suferință, pentru a oferi un răspuns și pentru a servi drept un adevărat cămin pentru victimele terorismului care se confruntă cu rănile lor fizice și mentale în fiecare zi. Scopul este de a aprofunda angajamentul israelienilor față de reconstrucția victimelor și față de memoria dragilor noștrii dispăruți”, a adăugat el.
„Lucrăm de mai bine de un deceniu pentru a crea un sanctuar național pentru toate victimele terorismului, am mobilizat guvernul și pe premierul Benjamin Netanyahu, care susțin acest proiect pe Muntele Herzl”, a declarat Avi Moses. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: