Alegerile palestiniene: Logo-urile a 11 liste politice arată hărți care șterg statul Israel

Unsprezece logo-uri ale celor 36 de partide politice palestiniene care se luptă pentru alegerile parlamentare de luna viitoare par să nege existența Israelului prin afișarea unei hărți a întregii regiuni ca “Palestina”.

Pe lângă mișcările palestiniene dominante – laicii din Fatah și grupul terorist Hamas – multe facțiuni mai mici par, de asemenea, să folosească aceeași hartă care șterge complet statul Israel.
Palestine Media Watch, un organism israelian de supraveghere, a publicat un raport despre siglele partidului.
Mișcarea Fatah a președintelui Autorității Palestiniene Mahmoud Abbas, care controlează Autoritatea Palestiniană din Cisiordania, merge la urne, la fel ca Hamas, gruparea teroristă care conduce Fâșia Gaza din 2007.
În fața hărții care excludeIsraelul, logo-ul Fatah include, de asemenea, două puști și o grenadă.
Oficialii israelieni au acuzat în mod repetat Autoritatea Palestiniană de incitarea și alimentarea terorismului împotriva israelienilor.
Fostul șef al securității lui Abbas în Gaza, Mohammed Dahlan, care se află în prezent în exil la Abu Dhabi, susține o listă de contestatari, numită “Viitorul”, care folosește și o versiune a hărții.
Abbas a anunțat la jumătatea lunii ianuarie că palestinienii vor reveni la urne pentru prima dată în ultimii 15 ani. El a emis un decret electoral care stabilește trei runde de alegeri, primele – alegeri parlamentare – fiind programate pentru 22 mai. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: