SUA / Indianapolis: Opt morți în urma unui schimb de focuri

Cel puțin opt persoane au fost ucise într-un schimb de focuri care a avut loc în Indianapolis, în centrul Statelor Unite, a declarat poliția.

Toate victimele au fost găsite la un centru de transport de scrisori și colete FedEx din apropierea aeroportului internațional al orașului, unde un bărbat înarmat a deschis focul, a declarat reporterilor purtătoarea de cuvânt a poliției, Genae Cook. Alte persoane au fost spitalizate, a declarat poliția, fără a da un număr.
Împușcăturile sunt un flagel recurent în Statele Unite. Pe 9 aprilie, o persoană a fost ucisă și alte câteva rănite la un magazin de mobilă din Texas, la câteva ore după ce președintele Joe Biden a prezentat un plan de combatere a violenței cu arme.
Pe 31 martie, patru persoane, inclusiv un copil de nouă ani, au fost ucise în apropiere de Los Angeles, un schimb de focuri care a avut loc după alte două crime în urma cărora 18 persoane au murit în martie și au reaprins dezbaterea privind proliferarea armelor de foc în țară. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: