Cel puțin opt persoane au fost ucise într-un schimb de focuri care a avut loc în Indianapolis, în centrul Statelor Unite, a declarat poliția.

Toate victimele au fost găsite la un centru de transport de scrisori și colete FedEx din apropierea aeroportului internațional al orașului, unde un bărbat înarmat a deschis focul, a declarat reporterilor purtătoarea de cuvânt a poliției, Genae Cook. Alte persoane au fost spitalizate, a declarat poliția, fără a da un număr.
Împușcăturile sunt un flagel recurent în Statele Unite. Pe 9 aprilie, o persoană a fost ucisă și alte câteva rănite la un magazin de mobilă din Texas, la câteva ore după ce președintele Joe Biden a prezentat un plan de combatere a violenței cu arme.
Pe 31 martie, patru persoane, inclusiv un copil de nouă ani, au fost ucise în apropiere de Los Angeles, un schimb de focuri care a avut loc după alte două crime în urma cărora 18 persoane au murit în martie și au reaprins dezbaterea privind proliferarea armelor de foc în țară. (Anima News)