Tulburări arabe în Ierusalim: 12 persoane arestate noaptea trecută, suspectate de revolte și agresarea polițiștilor

Poliția și forțele poliției de frontieră au acționat în cursul nopții de duminică spre luni în Ierusalim, pentru a menține ordinea și a preveni revolte în apropierea Porții Nablus, unde sute de arabi s-au adunat după rugăciunea de seară, „Taravih”, din luna Ramadanului.

Pe parcursul nopții, sticle sticlă și pietre au fost aruncate asupra forțelor de ordine israeliene care operau la fața locului. Datorită tulburărilor, a fost emis un ordin de dispersare de către poliție și, după un timp rezonabil, au început operațiunile de dispersare a revoltei folosind diverse capacități și mijloace pentru a restabili ordinea.

O forță de detectivi deghizată în ultraortodocși a fost atacată în timpul unei tentative de arestare lângă Poarta Jaffa. Unul dintre detectivi a fost forțat să scoată arma și, potrivit martorilor oculari, arabii care l-au atacat au încercat să-i smulgă arma.
Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost atacat de un număr de suspecți care au fugit de la fața locului cu un vehicul. La scurt timp, 2 suspecți au fost arestați pentru interogatoriu.
În timpul operațiunilor efectuate de poliție și polițiști de frontieră, 12 suspecți au fost arestați pentru tulburări, incidente violente și agresarea ofițerilor de poliție. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: