Hamas amenință: Dacă alegerile sunt amânate, Israelul va fi tras la răspundere

Organizația teroristă Hamas înțelege că, în ciuda numeroaselor încercări de a preveni amânarea alegerilor, ele vor fi amânate oficial mâine, ceea ce a determinat organizația teroristă să facă o declarație în fața presei și chiar să amenințe Israelul.

Drept urmare, armata israeliană (Țahal) a sporit vigilența.
În declarația Hamas, cu privire la rapoartele conform cărora Abu Mazen va anunța amânarea / anularea alegerilor, se menționează: „Alegerile sunt un drept al poporului palestinian, nimeni nu îl poate sabota în niciun fel. Neorganizarea de alegeri în Ierusalim sunt o linie roșie, niciun palestinian nu poate accepta faptul că nu vor fi alegeri în Ierusalimul de Est”.
Mai multe din declarația Hamas: „Ziua alegerilor din Ierusalimul de Est trebuie să fie o zi națională, o zi în care poporul nostru se confruntă cu Israelul pentru a-l forța să se predea”.
Liderii grupării teroriste specifică: „Hamas respinge ideea anulării sau amânării alegerilor, considerând că soluția va fi organizarea alegerilor la Ierusalim fără aprobare sau coordonare cu Israel”. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: