Tragedie în Israel: Morți și răniți în timpul sărbătorii Lag Ba’Omer (VIDEO) / ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional

44 de persoane au fost ucise și alte 150 au fost rănite joi seară în urma unei ambuscade în timpul sărbătorii Lag Ba’Omer de pe Muntele Meron.

Poliția israeliană a anunțat că etapa de evacuare a răniților s-a încheiat, forțele polițienești fiind angajate în evacuarea mulțimii de la fața locului.

Între timp, din cauza aglomerației din rețeaua de comunicații celulare de la locul respectiv, a izbucnit panica în rândul familiilor participanților la sărbătoare, care s-au confruntat cu dificultăți în a intra în contact cu cei dragi.
În plus, ambulanțe, precum și șase elicoptere de salvare ale armatei au fost transferate rapid la fața locului.


Paramedicii de la Magen David Adom și United Hatzalah au oferit tratament victimelor, inclusiv la numeroase persoane inconștiente și le-au evacuat la spitalele Hadassah Ein Kerem din Ierusalim, Rambam din Haifa, Ziv din Tzfat, Poriya din Tiberias și Centrul Medical Galileea în Nahariya.

În urma tragediei, evenimentele organizate de marile secte hasidice din Statele Unite, care numără zeci de mii de credincioși, au fost anulate și transformate în mitinguri de rugăciune în memoria celor uciși și răniți în urma dezastrului.
Mai devreme, înainte de tragedie, personalul medical aflat la fața locului, a oferit tratament la 148 de persoane, care au suferit de leșin, probleme cardiace, probleme medicale cronice, epuizare și răni ușoare. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: