Coronavirus / Dr. Anthony Fauci: „Israelul este aproape de imunitatea colectivă”

Consilierul medical al președinției SUA, dr. Anthony Fauci (foto), a folosit Israelul ca exemplu în tratarea coronavirusului într-un interviu acordat Canalului 13 al televiziunii israeliene.

“Folosesc adesea Israelul ca prim exemplu al lucrurilor care merg foarte bine”, a spus el, recunoscând succesul Israelului în lupta împotriva coronavirusului.
„Nu cred că Israelul a făcut totul perfect, dar nimeni nu a făcut totul perfect”, a adăugat el.
a subliniat că faptul că populația relativ mică a ajutat Israelul să gestioneze criza.
„Cred că istoria Israelului, datorită dimensiunii și circumstanțelor sale politice, știe cum să rămână împreună pentru a deveni uniți”, a explicat el.
Potrivit acestuia, nu există nicio îndoială că Israelul va atinge imunitatea colectivă.
Cel care s-a ridicat împotriva manipulării de către Donald Trump a coronavirusului la vremea respectivă, când era președinte, a mai prezis că multe țări care au suferit grav de virus vor învăța în cele din urmă să îl controleze.
„Cred că este probabil ca noi să continuăm să ne vaccinăm timp de câțiva ani”, a continuat el.
„Am spus întotdeauna că cel mai rău coșmar al meu a fost apariția unui nou virus care sare de la speciile animale la speciile umane și care ar avea două caracteristici: în primul rând, ar trece cu mare ușurință de la persoană la persoană. Și, în al doilea rând, ar avea capacitatea să conducă la un grad considerabil de morbiditate și mortalitate. Și, din păcate, cel mai rău coșmar al meu s-a împlinit”, a conchis dr. A. Fauci. (Anima News)

Lasă un răspuns