ISRAEL

Benjamin Netanyahu: „Hamas a trecut linia roșie, vom răspunde cu forță”

După ce luni, peste 170 de rachete au fost lansate din Fâșia Gaza spre Israel, dintre care 7 asupra Ierusalimului și orașului Beit Shemesh, primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a declarat că „Hamas a trecut linia roșie”.

„Organizațiile teroriste din Gaza au trecut o linie roșie în seara Zilei Ierusalimului, trăgând rachete în zona Ierusalimului”, a declarat Benjamin Netanyahu.
„Israelul va reacționa cu forță (…), oricine atacă va plăti un preț mare. Vă spun, cetățeni ai Israelului, conflictul actual ar putea dura ceva timp”, a adăugat el.
La sfârșitul după-amiezii zilei de luni, pe fondul tensiunilor ridicate din Ierusalimul de Est între răzvrătiți palestinieni și forțele de securitate israeliene, șapte rachete au fost lansate asupra capitalei dinspre Fâșia Gaza, dintre care una a fost interceptată de „Domul de fier”.
Câteva zeci de rachete au fost apoi lansate continuu asupra orașelor israeliene aflate la frontieră cu enclava palestinienă.
Armata israeliană răspunde sistematic la tirul de rachete, vizând pozițiile teroriste din Fâșia Gaza. (Anima News)

2 comentarii la „Benjamin Netanyahu: „Hamas a trecut linia roșie, vom răspunde cu forță”

  • Dumnezeu sa va apere și sa va binecuvânteze cu pace și liniște, sunt alături de domniile voastre, este incalificabil, inuman ce a făcut aceasta organizație terorista Hezbolah, acești arabi, musulmani, teroriști sunt și vor fi un pericol pentru omenirea întreagă!

    Răspunde
  • Teroriști din Aza si din toate regiunile trebuie sa fie omorati cu toti pentru ca poporul evreu sa trăiască în liniște și nu în panica
    Dumnezeu sa ne ajute
    Amin

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: