Atac Hamas asupra centrului Israelului: O femeie a fost ucisă în Rishon Le Zion, alte 8 persoane rănite / 4 răniți în orașu Givataim

În urma tirurilor cu rachete lansate marți seara de gruparea teroristă Hamas asupra centrului Israelului, o persoană a decedat și un număr de israelieni au fost răniți în diferite stadii.

Astfel, în urma unui atac direct în orașul Rishon Le Zion, o femeie în vârstă de 50 de ani a fost ucisă și alte opt persoane au fost rănite, două fiind în stare critică.
De asemenea, poliția a informat că în această seară (marți), în urma atacurilor cu rachete lansate de Hamas asupra centrului Israelulului, patru rezidenți din orașul israelian Givataim au fost răniți ușor.
Alte trei persoane, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 30 de ani și o fetiță de 5 ani au fost rănite moderat în urma lovirii unui autobus, care a luat foc, în orașul Holon.
Tot în cursul zilei de marți, două femei au fost ucise în urma unui atac cu rachete asupra orașului Așkelon. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Un comentariu la „Atac Hamas asupra centrului Israelului: O femeie a fost ucisă în Rishon Le Zion, alte 8 persoane rănite / 4 răniți în orașu Givataim

  • 11/05/2021 la 10:44 pm
    Legătură permanentă

    Este imperios necesar ca armata sa răspundă rapid și eficient pentru neutralizarea celor vinovați de atacurile teroriste.

    Răspunde

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: