Israel sub foc: Baraj de rachete asupra centrului țării și în Valea Jezreel (VIDEO)

Teroriștii Hamas au tras miercuri seară un baraj de rachete către Israel.

Sirenele au sunat în zona Tel Aviv, Shphela, Sharon și pentru prima dată în această rundă de lupte, au fost lansate rachete și spre Valea Jezreel.
O rachetă a lovit o casă în Rishon Lezion. Mai multe persoane au fost rănite ușor în timp ce alergau către un adăpost, inclusiv un bărbat de 72 de ani.
Aripa militară a Hamas și-a asumat responsabilitatea pentru ultimele baraje și a declarat că a lansat rachete în Tel Aviv ca răspuns la un atac pe scară largă al armatei israeliene asupra infrastructurilor din Gaza.
Între timp, avioanele de luptă israeliene au atacat clădiri de importanță strategică pentru organizația teroristă Hamas și, de asemenea, au eliminat o echipă de forțe navale Hamas.
Printre clădirile atacate s-au numărat banca centrală a organizației teroriste Hamas și două clădiri deținute de Hamas, utilizate pentru operațiuni de informații.
Miercuri, mai devreme, Ido Avigal, în vârstă de cinci ani, care a fost rănit critic atunci când o rachetă a lovit casa sa din Sderot, a cedat rănilor sale la spitalul Barzilai din Ashkelon.
Shani, mama băiatului, a fost grav rănită în incident și rămâne la spital. Sora lui de șapte ani, Tahel, a fost ușor rănită.
Vărul lui Ido, Noam Abergil, în vârstă de șase ani, a fost, de asemenea, grav rănit în același incident.
Adi, mama lui Noam și sora lui Shani, au fost ușor răniți. (Anima News)

Lasă un răspuns