După ce a efectuat o evaluare a situației de securitate, deoarece sudul țării este puternic afectat de focul de rachete din Gaza, primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a clarificat situația.

„Am spus că urmează să lovim Hamas și organizațiile teroriste foarte tare și asta facem. Am atacat ținte subterane, Hamas crezând că se poate ascunde acolo. Dar nu. Nu mai poate”, a spus premierul .
„Comandanții Hamas cred că ne pot scăpa, dar nu pot, îi atacăm peste tot și vom continua să facem acest lucru”, a adăugat el.
„Ne-au atacat în zilele noastre de sărbătoare, ne-au atacat capitala, au trimis rachete în orașele noastre și pentru asta vor plăti un preț foarte mare. Operațiunea nu s-a terminat, vom face totul pentru a restabili securitatea pentru cetățeni în orașele noastre”, a anunțat primul ministru.
„Aș vrea să mulțumesc prietenului meu președintele Biden, președintelui francez, primului ministru al Regatului Unit, cancelarului austriac și altor persoane. Au susținut dreptul nostru evident de a ne apăra împotriva acestor teroriști care atacă civilii și se ascund în spatele civililor lor”, a conchis premierul israelian. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s