Torino / Italia: Copilul israelian, de 5 ani, care a supraviețuit accidentului telecabinei, a deschis ochii / El a fost salvat de îmbrățișarea tatălui său, care a decedat

Eitan Biran (foto), băiețelul israelian în vârstă de cinci ani, care a fost singurul supraviețuitor al unui accident de telecabină în Italia, a deschis miercuri ochii pentru prima dată de la accidentul în care au murit părinții, fratele și doi dintre străbunicii săi.

Un oficial de la Spitalul Regina Margherita din Torino, unde este tratat, a spus că Eitan, care a fost sedat și plasat sub ventilație artificială, a deschis pentru scurt timp ochii.
Oficialul spitalului a spus că este „o etapă foarte delicată”.
Mătușa lui, un medic care locuiește în Italia, a fost alături de el din momentul în care a fost internat. Eitan și-a rupt mai multe oase în accident, medicii stabilind în același timp că nu au existat leziuni neurologice. El a fost treptat scos din sedarea impusă, pe măsură ce starea sa s-a îmbunătățit.
Mass-media israeliană a informat că a fost numit un psihiatru local care să îi dea copilului știrea despre pierderea membrilor familiei sale.

Amit Biran (R), soția sa Tal Peleg-Biran și fiul lor Tom Biran, decedați în accident

Corpurile neânsuflețite ale celor cinci membri ai familiei Biran, decedați în urma accidentului, vor ajunge astăzi, miercuri, în Israel pentru înmormântare, a declarat ambasadorul israelian în Italia, Dror Eydar.
Trei persoane au fost arestate în urma accidentului de telecabină din nordul Italiei, inclusiv Luigi Nerini, proprietarul și managerul companiei de telecabine Mottarone, care operează site-ul.
El a fost arestat împreună cu inginerul principal al companiei și șeful de serviciu operativ, potrivit presei italiene.
Tragedia a ucis 14 persoane, inclusiv cei cinci membri ai familiei Biran.
Eitan, care locuia în Italia împreună cu familia sa, a fost aparent salvat de îmbrățișarea tatălui său, care a murit când cabina s-a prăbușit la pământ, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului. (Anima News)

Familia Biran în vremuri fericite

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: