LUMEA DE AZI

Politicianul moldovan Andrei Năstase: Cald mesaj de Ziua românilor de pretutindeni

”Ziua românilor de pretutindeni, marcată în ultima duminică a lunii mai, mă găsește la Frankfurt, alături de Diaspora noastră minunată din Germania, de care mă simt legat prin nemăsurată sete de libertate şi dreptate.

Marcăm împreună cu familiile conaționalilor noștri de aici Ziua Oamenilor care și-au luat destinul de piept și au avut curajul să-și croiască drumul așa cum au considerat ei că este bine.
Pentru copiii lor, pentru părinții lor, pentru ei înșiși. Știu că, deși sunteți departe de casă, dragi prieteni, rădăcinile v-au rămas intacte și dorul de țară, îngrijorarea permanentă pentru tot ce se întâmplă aici, sunt emoțiile care trăiesc în fiecare suflet aflat dincolo de hotare, în străinătăți.
Vă mulțumesc pentru implicare, pentru faptul că v-ați înregistrat masiv pentru a contribui la deschiderea secțiilor de votare în străinătate la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.
Este crucial ca, de această dată, să reușim.
Să creăm o rezistență puternică și capabilă să deturneze intenția stângii oligarhice de a forma o majoritate parlamentară şi mai toxică decât actuala .
În viitorul Parlament vom avea o majoritate pro-europeană, națională, democratică, reformistă. Sunt sigur de asta pentru că suportul Diasporei noastre este exemplar, puternic și determinat. După 11 iulie parteneriatul nostru strategic cu România și cel cu țările din UE va fi determinant pentru ieșirea din criza prelungită și lărgirea substanțială a drumului nostru comun spre comunitatea europeană.
Să o facem inteligent, deştept. Unirea Deşteaptă!
Să fiți sănătoși, dragi români, oriunde vă aflați, să vă aveți aproape familiile și să vă bucurați de tot ce este mai bun pe lume!
Așa să ne-ajute Dumnezeu!”.

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: