ISRAEL

Ierusalim: O groapă uriașă s-a deschis în parcarea unui spital din Ierusalim

O groapă enormă s-a deschis luni după-amiază în parcarea unui spital din Ierusalim, potrivit primelor informații de la fața locului.

Gaura de canal, care se află în parcarea exterioară a Centrului Medical Shaare Zedek, a provocat prăbușirea unei porțiuni semnificative din parcare.
Până în prezent, nu au fost raportate răniți.
Primarul Ierusalimului, Moshe Lion, și un inginer municipal au fost prezenți imediat la locul incidentului, pentru a încerca o primă estimare a pagubelor și pentru a lua decizii cu privire la modul în care se va gestiona incidentul.
Serviciul de pompieri și de salvare a declarat: „Nu este nevoie să se facă nimic: „Șapte echipe de stingere a incendiilor, de evacuare și de salvare de la stația din Ierusalim, ajutate de Unitatea pentru evacuări speciale a districtului Ierusalim, acționează acum la groapa care s-a deschis în parcarea de la intrarea în Centrul Medical Shaare Zedek”.
„Pompierii caută persoane rănite sau blocate la locul prăbușirii și se fac eforturi pentru a localiza vehiculele care se pare că au fost îngropate în gaura de canal”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: