Nasrallah reapare pentru a risipi zvonurile privind moartea sa

Secretarul general al Hezbollah, Hassan Nasrallah, a vorbit marți seară, pentru prima dată, din ascunzătoarea sa și a răspuns zvonurilor privind o deteriorare semnificativă a stării sale de sănătate, apărute în urma unui discurs în care a părut bolnav și a tușit frecvent.

“Au spus că sunt mort, căutau un înlocuitor – le mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de mine și încă sper că ne vom ruga împreună la Ierusalim”, a declarat liderul terorist.
“Le mulțumesc tuturor oamenilor care au avut grijă de mine, care mi-au trimis miere și au distribuit pâine. Unii oameni au spus că am murit și că am intrat în comă. Ei au început deja să caute un înlocuitor pentru mine. Sunt mândru de dragostea voastră pentru mine, vă mulțumesc și vă liniștesc. Viața este în mâinile lui Allah. Sunt cu voi și vom continua împreună până când ne vom ruga împreună la Ierusalim.
Dușmanul nostru este prost și se află într-o situație politică proastă. Netanyahu este ca Trump. Este un om învins care va face orice pentru a ieși din criza în care se află”, a declarat Nasrallah.
Serviciile secrete israeliene au crezut că Nasrallah suferă de coronavirus după ce luna trecută a publicat o înregistrare video în care avea dificultăți de vorbire în timp ce încerca să lanseze un avertisment către statul evreu. (AnimaNews)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: