Israel: Ministrul Turismului, Orit Farkash-Hacohen, anunță că Israelul își va deschide granițele pentru turiști de la 1 iulie

Turiștii vaccinați vor putea călători în Israel începând cu 1 iulie, a anunțat ministrul israelian al Turismului, Orit Farkash-Hacohen.

“Mă bucur că munca asiduă depusă de personalul Ministerului Turismului, împreună cu Ministerul Sănătății, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul de Interne, l-a determinat pe ministrul de Interne să declare că cerințele pentru turiștii vaccinați vor fi relaxate. De acum înainte, toți turiștii vaccinați vor putea călători în Israel începând cu 1 iulie”, a scris Farkash-Hacohen pe Twitter joi.
“Acum este momentul ca Israelul să se deschidă către turism și să profite de statutul său de țară vaccinată pentru a aduce beneficii economiei sale”, a adăugat ea.
Frontierele Israelului sunt închise pentru cetățenii străini de mai bine de un an, cu câteva excepții.
La sfârșitul lunii aprilie, Ministerul Turismului a dezvăluit un plan de redeschidere a țării pentru străini.
Începând cu 23 mai, grupuri selectate de turiști au fost autorizate să intre în țară, dar trebuiau să aibă o permisiune specială din partea unui comitet de excepție pentru a călători, doar în grupuri, în Israel.
În plus, conform planului, călătorilor individuali urma să li se permită să intre în țară de la 1 iulie, dar planul avea nevoie de mai multe detalii pentru a fi aprobat, ceea ce se întâmplă în cele din urmă. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: