Israel / Shomron: Trei palestinieni au murit într-o coliziune cu o mașină israeliană / Femeia din vehiculul israelian a fost spitalizată în stare critică

Trei arabi palestinieni au murir și o femeie israeliană a fost grav rănită într-o coliziune de vehicule în Shomron (Cisiordania), sâmbătă.

Personalul Magen David Adom (MDA, echivalentul israelian al Crucii Roșii) și o forță medicală a armatei israeliene au fost nevoiți să constate decesul celor trei la fața locului și au evacuat-o pe femeie cu un elicopter militar la Spitalul Beilinson din Petah Tikva, unde a fost anesteziată și plasată pe un aparat de respirație artificială.
Un alt bărbat rănit moderat a fost evacuat de Semiluna Roșie pe teritoriul Autorității Palestiniene.
Purtătorul de cuvânt al MDA, Zaki Heller, a declarat: “Acesta este un accident între un vehicul palestinian cu patru pasageri și un vehicul israelian cu un singur șofer. În urma accidentului, vehiculele s-au răsturnat. Medicii și paramedicii MDA, cu ajutorul unei forțe medicale a armatei, au constatat decesul a trei bărbați palestinieni în vârstă de 20 de ani, au acordat tratament medical și au evacuat o femeie israeliană cu un elicopter la Spitalul Beilinson în stare critică, cu multiple leziuni sistemice, anesteziată și după ce a fost resuscitată”. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: