ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel: Aproape 90 de noi cazuri de coronavirus înregistrate luni / 387 de cazuri la nivel național

Ministerul israelian al Sănătății anunță că până luni, la ora 17.00, au fost înregistrate 88 de cazuri noi de coronavirus, cel mai mare număr zilnic înregistrat în ultimele luni.

Cifra este aproape dublă față de cele 48 de cazuri înregistrate duminică.
Ultima dată când s-au înregistrat mai mult de 80 de cazuri într-o singură zi a fost pe 29 aprilie, când s-au înregistrat 94 de cazuri, potrivit datelor Ministerului Sănătății.
Cifra zilnică finală este probabil să fie chiar mai mare.
Orașul Binyamina rămâne epicentrul acestui focar reînviat, cu 43 de cazuri confirmate, ceea ce îl face primul oraș care a fost marcat cu o altă culoare decât verde în sistemul tricolor.
Există 38 de cazuri în Ierusalim, 36 în Modiin și 16 cazuri în Tel Aviv, toate celelalte localități din țară având 15 sau mai puține cazuri.
În total sunt 387 de cazuri la nivel național și 51 de persoane spitalizate, dintre care 24 sunt în stare gravă.
Ran Saar, șeful fondului de asigurări de sănătate Maccabi, a declarat pentru Galei Îahal, postul de radio al armatei că observă o creștere bruscă a numărului de persoane care se vaccinează și că autoritățile se așteaptă ca numărul acestora să crească.
El a mai spus că oamenii nu ar trebui să se îngrijoreze prea mult în legătură cu reapariția epidemiei, pe care a atribuit-o variantei Delta, atâta timp cât guvernul are grijă să aplice carantina și să se asigure că oamenii sunt testați. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: