ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZI

Asaf Zamir – Noul consul general al Israelului la New York

Ministrul israelian de Externe Yair Lapid, a anunțat marți că îl va numi pe fostul ministru al Turismului, Asaf Zamir, în funcția de consul general al Israelului la New York.

Zamir a demisionat din guvernul precedent în octombrie anul trecut, spunând că nu-și mai poate îndeplini atribuțiile sub conducerea fostului premier Benyamin Netanyahu, acuzându-l că „și-a pus propria supraviețuire politică mai presus de criza coronavirusului și de binele națiunii”.
Asaf Zamir va ocupa un post care a fost vacant timp de aproape un an. Dani Dayan și-a încheiat mandatul de cinci ani în această funcție, iar apoi Israel Nitzan a fost consul general interimar.
„După o perioadă prea lungă fără consul la New York, sunt încântat să îl numesc pe Asaf Zamir în această funcție, Asaf are abilități profesionale și umane care vor reprezenta statul Israel cu onoare și mândrie”, a declarat Yair Lapid într-un comunicat.
„Îi mulțumesc ministrului de Externe Yair Lapid pentru încredere. Sunt mândru și nerăbdător să reprezint statul Israel și cetățenii săi”, a asigurat Asaf Zamir. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: