Germania interzice steagurile Hamas și ale kurzilor din PKK

Bundestag, camera inferioară a parlamentului german, a adoptat o lege care interzice steagurile organizațiilor clasificate drept teroriste de către Uniunea Europeană, printre care mișcarea teroristă palestiniană Hamas și PKK kurd.

Bundestagul a adoptat un pachet de legi privind securitatea prezentat de guvernul Angelei Merkel. Se aștepta ca Bundesrat, camera superioară, să adopte pachetul mai târziu.
Unul dintre aceste texte prevede interzicerea steagurilor organizațiilor clasificate drept teroriste de către UE, printre care mișcarea Hamas sau Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK). Până acum, erau interzise doar simbolurile organizațiilor interzise de Germania.
O altă prevedere legislativă interzice acum publicarea pe forumurile extremiste a “listelor de dușmani”, care includ adesea date cu caracter personal. Publicarea unor astfel de “liste” va fi pedepsită de acum înainte cu trei ani de închisoare.
Incitarea la ură împotriva evreilor, musulmanilor, homosexualilor și persoanelor cu handicap va fi, de asemenea, pedepsită mai aspru.
Până acum, scrisorile sau e-mailurile nu erau considerate incitare la ură dacă nu erau făcute publice. Această lacună a fost acum închisă. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: