Tragedii în armata israeliană: O tânără soldat a decedat în timpul antrenamentului / Colonelul Sharon Asman a murit în timpul unui antrenament

Shili Westland, o tânără recrut din Baza de Instruire 1 a armatei israeliene (Țahal), a fost declarată moartă în urma unui nespecificat incident medical în baza militară.

Spitalul Soroka din Be’er Sheva a constatat decesul tinerei Shili Westland, care s-a prăbușit în Baza de Instruire 1 a Țahal în urma unui incident medical.

Shili Westland

Armata a declarat pentru Arutz Sheva că “similar cu cazurile anterioare, aspectele medicale ale cazului vor fi examinate printr-o investigație intensivă de către personalul medical militar. Din motive de confidențialitate și de confidențialitate medicală, nu putem preciza detaliile incidentului medical în cauză”.
Westland a fost promovată post-mortem la gradul de sublocotenent. Înmormântarea sa va avea loc duminică, la ora 18.00, la Kibbutz Nir Oz.
Ieri, comandantul Brigăzii Nahal, colonelul Sharon Asman, a murit în timpul unui antrenament de pregătire pentru luptă la o bază de lângă Netanya. Asman s-a prăbușit în timpul antrenamentului din cauza a ceea ce se presupune că a fost un atac de cord.
Un medic militar a încercat să îl resusciteze, dar a fost nevoit să declare decesul la fața locului.
Înmormântarea sa va avea loc duminică, la ora 16:00, în cimitirul militar din Kiryat Shaul. (Anima News)

Colonelul Sharon Asman
Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: