Un incendiu a izbucnit miercuri seară în principalul port din Dubai, a anunțat pe Twitter departamentul de comunicare al emiratului, după ce o explozie puternică s-a auzit în tot orașul.

„S-a raportat că un incendiu a izbucnit într-un container din interiorul unei nave ancorate în portul Jebel Ali. O echipă de la Apărarea Civilă din Dubai (o brigadă de pompieri, n.r.) este la lucru pentru a stinge incendiul”, a precizat departamentul de comunicare.
Cel puțin trei locuitori din zona incidentului au declarat că ușile și ferestrele caselor lor au fost zguduite violent de explozie.

„Eram pe balconul meu. Prietenul meu a văzut ceva galben ca soarele venind. Am făcut o poză și apoi am auzit zgomotul”, a declarat Clemence Lefaix, care se afla în apropierea exploziei și a postat o imagine cu o lumină strălucitoare, portocalie, pe cer, în miez de noapte, vizavi de clădiri.
O locuitoare din cartierul Madina, în apropiere de port, a declarat că „a văzut ferestrele tremurând”. „Locuiesc aici de 15 ani și este prima dată când văd și aud așa ceva”, a adăugat ea.
Emiratul Dubai, unul dintre cele șapte care fac bogăția Emiratelor Arabe Unite, este considerat ultra-sigur. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s