Cu ocazia încheierii, miercuri, a mandatului de șapte ani al președintelui israelian Reuven Rivlin, serviciul de securitate internă Shin Bet a difuzat o fotografie cu acesta deghizat, plimbându-se liber. (foto)

De obicei bărbierit, fotografia îl arată pe Reuven Rivlin, în vârstă de 81 de ani, purtând o perucă groasă, de culoare închisă și o barbă falsă stufoasă.
În fundal se află persoane, ale căror fețe au fost estompate pentru a evita identificarea, care se pare că fac parte dintr-o unitate sub acoperire a Shin Bet.
Timp de mai multe ore, președintele s-a bucurat de un anonimat total alături de agenți Shin Bet antrenați să opereze în acțiuni de „apărare invizibilă”, a precizat serviciul de securitate.
Cu toate acestea, Shin Bet nu a precizat când și unde a fost făcută fotografia.
Popularul Reuven Rivlin, care i-a preda miercuri ștafeta lui Isaac Herzog, a ținut întotdeauna să rămână „cu picioarele pe pământ”.
Era cunoscut pentru faptul că, atunci când se deplasa în străinătate, călătorea printre ceilalți pasageri ai zborurilor comerciale.
La prima sa vizită la Washington în calitate de președinte, în 2015, a luat trenul de la New York la Washington, unde s-a întâlnit cu președintele american de atunci, Barack Obama. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s