Ierusalim: Familia Netanyahu a părăsit reședința premierului de pe strada Balfour

După ce au ocupat timp de 12 ani locuința oficială a premierului, fostul șef al guvernului Benjamin Netanyahu și familia sa au părăsit oficial reședința de pe strada Balfour din Ierusalim.

Un purtător de cuvânt al familiei a confirmat mutarea, spunând că au părăsit reședința la scurt timp după miezul nopții, iar mai multe camioane au fost văzute pe parcursul săptămânii.
Plecarea familiei Netanyahu are loc la aproape o lună de la învestirea noului guvern și, potrivit unui calendar convenit cu premierul Naftali Bennett, trebuia să părăsească reședința până la 10 iulie.
Se așteaptă ca Bennett să se mute în scurt timp pe strada Balfour, în primul rând pentru întâlniri, în timp ce familia sa va continua să ocupe casa privată din centrul orașului Raanana.
Familia Netanyahu se pregătește să se mute în reședința sa privată din Cezareea, dar se așteaptă ca șederea în orașul de coastă să dureze doar câteva luni înainte de a se întoarce în capitală pentru a ocupa locuința sa de pe strada Azza, care va fi gata în curând conform standardelor de securitate. (Anima News)

Lasă un răspuns