Vremea în Israel: Caniculă și revenirea unui val de căldură joi

Departamentul meteorologic israelian a avertizat împotriva expunerii la lumina directă a soarelui pentru o lungă perioadă de timp în timpul orelor de vârf, între orele unsprezece și patru după-amiaza, precum și pericolul de incendii în zonele în care abundă ierburile uscate.

Astăzi, marți, vremea este relativ caldă până la fierbinte în majoritatea zonelor și foarte fierbinte în regiunile sudice și există o scădere a temperaturilor, rămânând însă peste media generală anuală cu două grade Celsius, iar vânturile sunt de la vest la nord-vest, ușoare. până la moderate ca viteză, marea fiind ușoară agitată.
Miercuri, vremea va fi relativ caldă până la fierbinte în majoritatea zonelor și foarte caldă în Valea Iordanului. Nu va exista nicio modificare semnificativă a temperaturilor, care se vor menține peste media generală anuală cu 3 grade Celsius. Vânturile se vor manifesta de la vest la nord-vest, ușoare până la moderate ca viteză, marea continuînd să fie ușor agitată.
Joi, în schimb, se va constata o ușoară creștere a temperaturii, cu două grade Celsius față de astăzi, marți.
Și vremea se transformă de la fierbinte la foarte fierbinte ca urmare a unui val de căldură care lovește țara. Temperatura va fi de patruzeci în văi, Negev și părți mari ale zonelor de câmpie.
Odată cu orele serii, temperatura va scădea, dar va rămâne ridicată și va fi în jur de treizeci de grade Celsius sau mai puțin în zonele montane.
Vineri, vremea continuă să fie foarte caldă în toate regiunile, valul foarte fierbinte atingând apogeul, iar temperatura din regiunile muntoase înalte va sparge bariera de 35 de grade Celsius.
În zonele de câmpie, vor ajunge la 45 de grade, atmosferăfiind predominant caniculară.
Odată cu venirea serii, temperatura va scade, rămânând ridicată pentru sezon.
Sâmbătă, țara va rămâne stăpânită de un val de căldură foarte mare, cu vreme foarte caldă în toate regiunile, în special în Ghoria, cu o temperatură de peste 46 de grade Celsius. .
Temperatura va atinge mai mult de patruzeci de grade Celsius în părți mari ale zonelor de câmpie, iar noaptea și seara vom asista la o scădere semnificativă a temperaturii, care va rămâne însă la un nivel ridicat.
Duminică, pentru a patra zi consecutivă, vremea continuă să fie foarte caldă cu niveluri foarte ridicate și este mai mare decât ratele anuale generale cu cel puțin cinci grade Celsius. Temperatura va fi de patruzeci de grade, cu excepția zonelor de coastă și muntoase înalte și medii.
În orele serii, temperatura scade semnificativ, dar va fi relativ ridicată și va fi o noapte dificilă.
Luni, vremea foarte caldă, dificilă și epuizantă va continua să domine țara, cu temperaturi care vor depăși media anuală cu peste șase grade Celsius.
Meteorologul avertizează împotriva expunerii la soare, mai ales între zece dimineața și patru după-amiază.
De asemenea, avertizează locuitorii din Valea Iordanului și Ierihon despre vremea caniculară și temperatura care va depăși 46 de grade Celsius. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: