Ambasadorul Bahrainului în Israel a vizitat sinagoga “Casa celor zece porunci” din Manama

Ambasadorul desemnat al Regatului Bahrainului în Statul Israel, Khaled Yousef Al- (foto) a vizitat sinagoga din Manama, în prezența ambasadorului Huda Ezra Nonoo și a președintelui Consiliului de Administrație al sinagogii și al comunității evreiești, Ebrahim Nonoo.

Ambasadorul și-a exprimat mândria de a vizita sinagoga și a subliniat că Regatul Bahrain a devenit “un exemplu de cultură a păcii, de libertate de religie, de credință și de coexistență pașnică”.
“Astfel de valori caracterizează abordarea autentică a Bahreinului condus de Majestatea Sa Regele Hamad bin Isa Al Khalifa și au făcut din regat o oază de pace, securitate și armonie”, a spus el, lăudând rolul și contribuțiile comunității evreiești la procesul de dezvoltare a Regatului Bahrain.
La sfârșitul lunii iunie, regele Hamad bin Issa Al Khalifa din Bahrain l-a numit oficial pe primul ambasador al țării în statul evreu.
Bahrainul și Israelul au semnat un acord de normalizare a legăturilor în septembrie anul trecut, ca parte a Acordurilor Abraham, o inițiativă condusă de americani pentru a stabili legături diplomatice oficiale între statul evreu și vecinii săi arabi. (Anima News)

Lasă un răspuns