Israelul începe campania de vaccinare în masă pentru a treia doză / Premierul Bennett și președintele Herzog (foto) au dat startul campaniei

Israelul a lansat vineri campania de vaccinare în masă care promovează o a treia doză de vaccin împotriva coronavirusului.

Președintele Isaac Herzog și soția sa, Michal, au fost primii care au primit cea de-a treia doză, iar premierul Naftali Bennett i-a însoțit pe cei doi la Centrul Medical Sheba din Tel HaShomer, Ramat Gan, în centrul Israelului, vineri dimineață.
Israelul este prima țară din lume care oferă o a treia doză de vaccin COVID, guvernul îndemnându-i pe israelienii cu vârsta de peste 60 de ani să primească a treia injecție pentru a combate răspândirea variantei Delta.
„Începând de astăzi, există o nouă poruncă: vaccinează-ți tatăl și mama, pentru a le asigura o viață lungă”, a declarat premierul Bennett. „Domnule președinte, vă mulțumim că ați luat inițiativa. Suntem cu toții în spatele dumneavoastră”, a subliniat premierul israelian.
Liderul opoziției și fostul prim-ministru Benjamin Netanyahu și soția sa, Sara, au anunțat mai devreme vineri dimineață că se vor deplasa vineri după-amiază la Centrul Medical Sheba pentru a primi a treia doză de vaccin. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: