SUA: Atac armat în apropiere de Pentagon

Pentagonul a fost închis după ce mai multe focuri de armă au fost trase în stația de autobuz din apropierea unității.

Agenția de Protecție a Forțelor de la Pentagon a anunțat că a fost ridicată blocarea instalației în urma unui schimb de focuri într-o stație de autobuz din apropiere.
Cu câteva ore mai devreme, o sursă de știri a confirmat că Pentagonul a fost blocat după ce mai multe focuri de armă au fost trase în apropierea clădirii.
Angajații au fost anunțați de situație.
“Pentagonul se află în prezent în stare de izolare din cauza unui incident la Pentagon Transit Center”, a precizat Agenția de protecție a forțelor Pentagonului într-un comunicat. “Rugăm publicul să evite zona…”.
Terace Garnier, un reporter pentru Newsys, a postat imagini de la locul atacului, scriind: “Am văzut imagini de la locul atacului: “Dreptul de a ști că squaturile de bombe sunt aici. Sunt [sunt] cel puțin 10 camioane de pompieri, 4 camioane de urgență și [mai mult de 10] vehicule de poliție”.
Garnier a declarat ulterior că “a [fost] o ambulanță care a părăsit zona” și a raportat că a văzut un “individ înarmat (militar cu ceea ce pare a fi un M16) alergând spre un grup de alte persoane (în zona intrării în metrou) care păreau, de asemenea, a fi [soldați]”.
De asemenea, ea a raportat că “câini care adulmecă bombe [verificau] în jurul [locului incidentului]”, adăugând că “au sosit agenți ATF”.
În timp ce poliția locală nu a anunțat dacă cineva a fost rănit în urma evenimentului, site-ul web Task & Purpose al Pentagonului a citat-o pe reporterul Politico Lara Seligman, care a declarat că atacatorul a fost împușcat în afara clădirii și că un ofițer de poliție a fost rănit la locul faptei. (Anima News)

Lasă un răspuns