Israel: Locuitori din orașul Ra’anana vor să-i mute pe premierul Bennett și familia sa, prin ordin judecătoresc

Câteva zeci de locuitori din Ra’anana, vecini ai primului ministru israelian Naftali Bennett, au adresat o petiție tribunalului, cerând ca premierul să fie mutat la reședința sa din Balfour (Ierusalim).

Locuitorii din acest cartierul bogat din Raanana doresc să se pună capăt demonstrațiilor de pe străzile lor. Petiția a fost depusă și împotriva poliției, a municipalității și a doi activiști Likud.
Poți înțelege dorința familiei Bennett de a rămâne în casa lor, de a nu schimba școlile și locurile cunoscute, dar câteva străzi s-au transformat într-o fortăreață asediată. Securitatea a blocat unele drumuri, locuitorii sunt îngrijorați de măsurile de securitate aplicate șefului statului, precum și de demonstrațiile constante cu diverse ocazii. Acestea nu sunt doar proteste ale susținătorilor lui Netanyahu, ci și acțiuni ale altor grupuri cu propriile revendicări.
Petiționarii cer să li se acorde libertate de mișcare, intimitate și să se prevină deteriorarea proprietății. De fapt, aproape nimeni nu ar vrea să cumpere o casă scumpă într-o zonă atât de extremă în acest moment.
Petiția prezintă toate problemele locuitorilor din zonă, inclusiv faptul că copiii nu pot ajunge acasă pe un drum scurt, deoarece zona este blocată ca și intrarea. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: