Coronavirus: Izolare obligatorie pentru israelienii care se întorc din străinătate, doar trei țări fac excepție

Începând cu 16 august, israelienii care călătoresc în străinătate vor trebui să se izoleze la întoarcere – cu excepția cazului în care se întorc din Austria, Republica Cehă sau Moldova, potrivit ghidurilor de călătorie actualizate legate de epidemia de coronavirus, publicate de Ministerul Sănătății.

Ministerul a împărțit țările în trei liste diferite: țările galbene, cu rate scăzute de infecție, care necesită o izolare de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului; țările portocalii, cu rate mai mari de infecție, care necesită o carantină de șapte zile; și țările roșii, în care călătoriile sunt total interzise, cu excepția cazului în care se acordă o permisiune specială de către comitetul de exceptare.
Astfel, călătorii care se întorc din Austria, Australia, Hong Kong, Ungaria, Taiwan, Moldova, Noua Zeelandă, China, Singapore și Republica Cehă vor trebui să se supună unei izolări de 24 de ore, însă doar trei dintre aceste țări – Austria, Republica Cehă și Moldova – permit în prezent intrarea turiștilor israelieni.
Pe lista țărilor roșii se află Bulgaria, Brazilia, Georgia, Mexic, Spania și Turcia. Toate celelalte destinații vor fi de acum încolo de culoare portocalie. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: