Covid: “Cei mai mulți oameni vor sfârși contaminați” (oficial al Ministerului israelian al Sănătății)

Dr. Tal Brosh (foto), șeful departamentului de boli infecțioase din cadrul Ministerului Sănătății din Israel, a declarat că majoritatea oamenilor vor fi în cele din urmă expuși și infectați cu coronavirusul.

“Întrebarea este dacă persoana infectată este vaccinată sau nu. Este inevitabil ca pandemia să infecteze majoritatea populației. Nu va dispărea în șase luni”, a declarat el pentru postul public de televiziune Kan.
Brosh, care conduce departamentul de boli infecțioase de la Centrul Medical Assuta din Ashdod, a declarat, de asemenea, că nu vede niciun motiv pentru a închide aeroportul Ben Gurion, argumentând că acest lucru ar distrage atenția “de la problema principală – contaminarea din țară”.
Israelul a înființat duminică stații de testare rapidă a antigenului în întreaga țară, ca răspuns la creșterea numărului de cazuri de coronavirus din ultimele săptămâni, a anunțat serviciul de urgență Magen David Adom.
La 29 iulie, Israelul a lansat a treia doză de vaccin pentru persoanele în vârstă și a restabilit permisul de sănătate.
Numai persoanele care sunt complet vaccinate, vindecate de Covid-19 sau care au un test negativ au voie să intre într-un loc, în interior sau în exterior, cu mai mult de 100 de persoane. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: