ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel/Coronavirus: Numărul zilnic de cazuri trece de 6.000, cel mai mare din februarie

6.275 de noi cazuri de infecție cu coronavirus au fost înregistrate în Israel în 24 de ore, potrivit raportului oficial al Ministerului Sănătății publicat marți, cel mai mare număr de cazuri din 8 februarie.

Au fost efectuate 130.669 de teste, ceea ce indică o rată de infectare de 4,84%.
De asemenea, numărul pacienților în stare gravă continuă să crească, ajungând în prezent la 394, dintre care 64 sunt în stare de viață, iar 648 de persoane sunt spitalizate în întreaga țară.
Șeful luptei împotriva coronavirusului, profesorul Salman Zarka, a declarat marți dimineață că noile cifre sunt alarmante.
„Am ajuns la un punct critic pentru noi toți. Pentru sănătatea noastră, pentru viețile noastre și pentru economie”, a declarat el la radio Kan Reshet Bet.
Prof. Zarka a făcut apel la populație să se vaccineze împotriva Covid, iar cei peste 60 de ani să primească o a treia doză de rapel, spunând că aceasta este cea mai bună modalitate de a evita o nouă izolare.
„Fac apel la populație să se vaccineze, să respecte purtarea măștilor și restricțiile pașaportului verde”, a insistat el, adăugând că guvernul ia în considerare limitarea adunărilor în interior și exterior, deoarece rata de contaminare continuă să crească. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: