Israel/Covidiu: A treia doză de vaccin pentru persoanele de peste 45 de ani, disponibilă în zilele următoare (media)

Premierul israelian Naftali Bennett a ordonat ca a treia doză de vaccin împotriva coronavirusului să fie administrată israelienilor cu vârsta de peste 45 de ani în următoarele zile, potrivit presei.

În prezent, a treia doză este administrată doar persoanelor de peste 60 de ani.
Având în vedere creșterea semnificativă a numărului de noi cazuri zilnice (peste 6.000 marți), autoritățile sanitare ar trebui să permită vaccinarea cu a treia doză a unei părți mai mari a populației.
Potrivit ultimelor rapoarte, cea de-a treia doză nu ar provoca efecte secundare majore și s-a dovedit a fi eficientă, în special în cazul persoanelor imunocompromise.
În plus, guvernul ar fi recomandat ca “pașaportul verde” să fie cerut la intrarea în activități culturale și sportive, restaurante, piscine, hoteluri, muzee și săli de sport începând cu vârsta de trei ani.
Statul va finanța testele pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, în timp ce testele pentru cei peste 12 ani vor fi plătite de părinți. Cei peste 12 ani sunt eligibili pentru vaccinare din luna iunie.
Aceste noi măsuri au ca scop evitarea unei izolări generale, protejând în același timp sănătatea populației. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: