Israel: Nu există efecte secundare noi la persoanele în vârstă care au primit o a treia doză de vaccin

Șeful luptei împotriva coronavirusului, Salman Zarka, a declarat la Canal 13, că nu au fost observate noi efecte secundare în rândul persoanelor de peste 60 de ani care au primit o a treia doză de vaccin împotriva coronavirusului.

El i-a îndemnat pe toți cei care nu au fost vaccinați să facă acest lucru și a precizat că intră în vigoare normele extinse privind permisul verde, care tocmai au intrat în vigoare.
“Fiecare persoană nevaccinată va trebui să decidă dacă vrea să facă un test antigen în fiecare zi pentru a intra în evenimente sau dacă se va convinge în cele din urmă de eficiența vaccinului”, a spus Zarka.
La rândul său, Ministerul Sănătății a declarat la scurt timp după aceea că din cei aproximativ 600.000 de israelieni în vârstă care au primit un al treilea vaccin împotriva coronavirusului, aproximativ 50 au raportat efecte secundare după ce au primit vaccinul de rapel.
Ministerul a precizat că efectele secundare au fost simptome ușoare care au trecut rapid, el continuând să urmărească această problemă. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: