Israel: Unul din cinci copii a contractat corona și nu a știut acest lucru

Unul din cinci copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani a fost găsit pozitiv pentru Corona la examenul serologic. Datele se bazează pe aproximativ 1.000 de copii care au fost eșantionați pentru prima dată în cadrul proiectului pilot înainte de deschiderea sistemului de învățământ.

News 12 a relatat că proiectul pilot a fost propus ca parte a schemei “Clasa verde” inițiată de profesorul Itai Pesach, directorul Spitalului de copii Safra de la Centrul Medical Sheba Tel Hashomer, și de alți cercetători, un model pe care premierul Naftali Bennett a decis să îl urmeze și să îl adopte.
Ca parte a planului de educație aprobat de premierul Bennett, s-a decis ca orice elev depistat pozitiv la Corona să fie trimis acasă, toți elevii din clasa în care un elev a fost diagnosticat cu virusul să fie supuși testelor corona, iar pentru orașele roșii și portocalii, clasele a cincea și a șasea vor fi dublate.
În următoarele câteva luni, un milion și 600.000 de copii de la grădiniță și până în clasa a șasea vor fi testați pentru depistarea anticorpilor Corona în organism.
Orice persoană care a fost infectată cu corona în trecut și care are anticorpi în organism va fi scutită de izolare și va primi un fel de “marcaj verde” dedicat. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: