Incendiile din Grecia: Israelul își intensifică ajutorul

Premierul Naftali Bennett a discutat cu omologul său grec Kyriakos Mitsotakis și a aprobat plecarea a două avioane pentru a ajuta la stingerea incendiilor din Grecia.

În plus, un alt avion al forțelor aeriene cu echipamente pentru delegație va pleca, de asemenea, spre capitala Greciei. Acest lucru se adaugă delegației trimise vinerea trecută la stațiile de pompieri, care a inclus 15 pompieri israelieni.
Primul ministru israelian l-a asigurat pe Mitsotakis că guvernul israelian va continua să ajute cât mai mult posibil pentru a face față uriașelor incendii și că va fi la dispoziția poporului grec în caz de nevoie.
Ajutorul, în valoare de aproximativ 3,5 milioane de shekeli, este formulat în cooperare între biroul prim-ministrului și ministerele finanțelor, apărării, afacerilor externe și securității interne.
Prim-ministrul grec i-a mulțumit lui Bennett pentru cooperare și pentru disponibilitatea de a ajuta la depășirea acestei încercări. Cei doi bărbați au convenit să mențină un contact continuu și să continue cooperarea între cele două țări. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: