Israel / Coronavirus: Vaccinare nocturnă în centrul Tel Avivului până la ora 4 dimineața în această noapte

O campanie de vaccinare nocturnă împotriva coronavirusului a fost lansată sâmbătă seară în Tel Aviv de către serviciul de ambulanță Magen David Adom și municipalitate, iar cetățenii vor putea fi vaccinați până dimineața devreme.

În plus față de cei care nu au primit încă prima sau a doua doză, persoanele cu vârsta de peste 50 de ani vor putea primi a treia doză de vaccin Covid-19.
Standurile de vaccinare au fost amenajate în jurul Pieței Dizengoff din centrul Tel Avivului și vor funcționa între până la ora 4:00 dimineața.
Șeful Magen David Adom, Eli Ben, a subliniat că toată lumea poate fi vaccinată, indiferent de asigurarea de sănătate sau de locul de reședință.
“În ultimul an, ni s-a dovedit că vaccinurile sunt eficiente și previn infecțiile și cazurile grave. Întrucât numărul de infecții crește în fiecare zi, considerăm că este extrem de important să lansăm o campanie de vaccinare și să punem la dispoziție vaccinurile fără a fi nevoie de programare”, a declarat acesta într-un comunicat.
Până în prezent, peste 5,8 milioane de persoane au primit prima doză de vaccin, peste 5,4 milioane cele două doze și peste 813.000 cea de-a treia doză.
Vaccinarea copiilor sub 12 ani este luată în considerare.
Premierul Naftali Bennett și autoritățile sanitare îndeamnă oamenii să se vaccineze, deoarece varianta Delta este mult mai contagioasă decât coronavirusul original.
Vaccinarea pe timp de noapte va fi oferită în alte 10 orașe începând de duminică, a dat asigurări premierul Naftali Bennett. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: