ISRAEL

Premierul israelian: ”Al treilea vaccin nu este un lux. Chiar salveaza vieți”

Într-o postare pe care a făcut-o în cursul serii de asăzi, duminică, pe contul său Facebook, primul ministru israelian, notează: ”Cine se vaccinează salvează o altă afacere, cine se vaccinează împiedică un alt copil să stea un an în fața zoomului, cine se vaccinează protejează sănătatea și viitorul economic al tuturor.

Astăzi am fost la Departamentul interne și la Departamentul Coronavirus din cadrul Centrului medical Ihilov din Tel Aviv, însoțit de CEO-ul spitalului, prof. Roni Gamzo, șeful proiectului ′′ Protectorul taților și al mamelor “, prof. Nimrod Maimon și prof. Idit Matot, medic senior la sediul Corona din Ihilov.

A fost deosebit de important pentru mine să consolidez lucrătorii din linia întâi – echipele medicale din secția Interne și departamentele Corona.
Mi-au fost prezentate activitățile din departamentul Corona, nevoilor și modalitățile de acțiune pe teren, astfel încât să învățăm și să ne perfecționăm.

Fac apel la toți cetățenii Israelului care au peste 50 de ani: ca să nu fie nevoie de spitale – mergeți să vă vaccinați, azi!
Suntem singurii din lume care se pot vaccina pentru a treia oară, iar deja mâine intenționăm să trecem milionul de vaccinați cu al treilea vaccin.
78 dintre cei 79 israelieni care au murit săptămâna trecută, nu efectuaseră toate cele trei vaccinuri necesare.
Adică al treilea vaccin nu este un ′′lux״. Chiar salveaza vieți.
Nevaccinarea pentru a treia oară este cu adevărat periculoasă.
Vaccinurile sunt disponibile atât ziua cât și noaptea în posturile de noapte.
Vino să te vaccinezi”.

Lasă un răspuns

%d