Ierusalim: Ministrul japonez de Externe s-a întâlnește cu președintele Isaac Herzog

Ministrul japonez de externe Toshimitsu Motegi (foto) s-a întâlnit miercuri, la Ierusalim, cu președintele israelian Isaac Herzog.

Potrivit biroului președintelui, Herzog i-a mulțumit lui Motegi pentru organizarea recentelor Jocuri Olimpice de la Tokyo, unde Israelul a câștigat două medalii de aur.
El a salutat, de asemenea, faptul că s-a păstrat un minut de tăcere pentru a marca „prima recunoaștere [în timpul ceremoniei de deschidere] a masacrului sportivilor israelieni la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972”.
„Israelul este un partener important care împărtășește cu noi valori fundamentale, inclusiv libertatea, democrația, drepturile omului și statul de drept”, i-a spus ministrul japonez președintelui israelian.
Ministrul de externe i-a prezentat președintelui o fotografie cu tatăl președintelui, fostul președinte Chaim Herzog, care s-a întâlnit cu regretatul împărat japonez Hirohito.
Anul acesta, gimnasta israeliană Linoy Ashram a câștigat medalia de aur la gimnastică ritmică, iar israelianul Artem Dolgopyat a câștigat medalia de aur la gimnastică la sol. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: