ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel/Coronavirus: Cazurile grave au crescut, numărul de cazuri de reproducere R a scăzut

Ministerul israelian al Sănătății a declarat miercuri că 7.832 de noi cazuri de infecție au fost diagnosticate în Israel în ultimele 24 de ore, în timp ce au fost efectuate 143.166 de teste, ceea ce indică o rată de infectare de 5,6%, în ușoară scădere față de ziua precedentă.

961 de pacienți sunt spitalizați, dintre care 578 în stare gravă, iar 104 dintre ei se află sub aparate, aceste cifre fiind în creștere față de cele înregistrate marți.
Cu toate acestea, numărul de reproduceri (R) continuă să scadă de la începutul lunii august și se situează acum la 1,25.
De asemenea, Israelul a reintrodus miercuri restricții asupra adunărilor și a reintrodus pașaportul verde pentru intrarea în zonele închise, care necesită un program complet de vaccinare, recuperarea bolii sau un test PCR negativ, inclusiv pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.
Măsurile intră în vigoare cu două săptămâni înainte de începerea noului an școlar și cu mai puțin de trei săptămâni înainte de începerea sărbătorilor de Anul Nou evreiesc, în timp ce guvernul este hotărât să evite să ordone ceea ce ar fi a patra închidere a țării de la începutul pandemiei de coronavirus. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: