Israel/Coronavirus: Noi restricții pe măsură ce ratele de infecție cresc

Israelul a reimpus miercuri restricții asupra adunărilor și a reintrodus pașaportul verde la intrarea în toate spațiile închise, impunând un program complet de vaccinare, recuperarea bolii sau un test PCR negativ, inclusiv pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, în condițiile în care ratele de infecție cu coronavirus continuă să crească în țară.

Măsurile intră în vigoare cu două săptămâni înainte de începerea anului școlar și cu mai puțin de trei săptămâni înainte de începerea sărbătorilor de Anul Nou evreiesc.
Guvernul este hotărât să evite să ordone ceea ce ar fi a patra închidere a țării de la începutul pandemiei de coronavirus, promovând campania de vaccinare, precum și unele reguli restrictive pentru a face față valului de infecții.
Începând de miercuri, pentru întâlnirile private va fi impusă o capacitate de 100 de persoane în aer liber și 50 în interior, în timp ce în spațiile de desfășurare a evenimentelor vor putea fi adunate 500 de persoane în aer liber și 400 în interior. Capacitatea locației nu poate depăși 75%.
Măștile trebuie purtate în toate spațiile închise, cu excepția casei, și la adunările în aer liber cu cel puțin 100 de persoane. Măștile sunt deja obligatorii în spațiile publice interioare.
Centrele comerciale și alte întreprinderi vor fi obligate acum să impună distanțarea socială și să limiteze numărul de clienți. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: