Israel/Covidiu: Premierul israelian încurajează sectorul arab să se vaccineze “pentru a salva vieți”

“Oamenii mor din cauza coronavirusului, nu din cauza efectelor secundare foarte rare ale vaccinurilor”, a declarat joi premierul israelian Naftali Bennett în timpul unei vizite la centrul de vaccinare Taibe pentru a încuraja vaccinarea în sectorul arab. (Foto)

“Există o mulțime de “știri false””, a spus el.
La vizită au participat, de asemenea, ministrul Cooperării regionale Esawi Freij, primarul orașului Taibe, Shuaa Masarwa Mansour, responsabilul cu problemele coronariene din sectorul arab, Iman Saif, imamul Jawad Masarwa din Taibe și membri ai consiliului orașului Taibe.
“Fac apel la liderii din sectorul arab și vă cer să vă alăturați luptei pentru a salva vieți. Viețile voastre sunt importante pentru mine. Vaccinați-vă”, a reiterat dl Bennett.
Premierul a subliniat că “Israelul este singura țară din lume care oferă în prezent o a treia doză de vaccin”, deși SUA au anunțat miercuri că vor începe să furnizeze o a treia doză pentru întreaga populație în septembrie.
“Ne-am câștigat dreptul de a avea un instrument pentru a ne proteja, așa că veniți să îl folosiți. Dar este nevoie de responsabilitate personală și vă cer să convingeți oamenii să salveze vieți”, a continuat el.
Bennett s-a adresat în mod special tinerilor din comunitatea arabă, spunând că aceștia sunt “cei mai contagioși”.
“Dacă vă vaccinați și purtați măști, protejați viața bunicilor voștri”, a declarat premierul.
“Nu este pentru totdeauna, doar câteva săptămâni de efort în plus și veți avea mai mulți ani de liniște alături de familia dumneavoastră”, a conchis el. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: