Israel/Coronavirus: 669 de pacienți spitalizați în stare gravă

669 dintre cei 1.133 de pacienți spitalizați infectați cu coronavirusul sunt în stare gravă, a anunțat duminică Ministerul Sănătății.

Raportul mai spune că 104 dintre acești pacienți sunt conectați la aparate.
Rata de infectare este de 5,44%, în timp ce în ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 5.312 cazuri noi, din 99.036 de teste de depistare efectuate.
Raportul oficial notează, totuși, că factorul R pentru reproducere își continuă tendința de scădere și nu a depășit duminică 1,2.
Nu mai puțin de 1.377.692 de israelieni au primit deja o a treia doză de vaccin, 5.440.590 de persoane au un regim complet de două doze, iar 5.889.994 de persoane au fost vaccinate.
Cu zece zile înainte de începerea anului școlar, aproximativ 150 de localități israeliene se află în zona roșie, cu o rată mare de infectare, precum Dimona, Eilat, Kiryat-Ata, Yavne, Even-Yehuda, Yeruham, Ashkelon, Ashdod, Beer-Sheva și Rishon LeZion.
În marja acestor cifre, premierul israelian Naftali Bennett a anunțat că, cabinetul însărcinat cu lupta împotriva epidemiei de coronavirus se va reuni la sfârșitul zilei pentru a contura începutul anului școlar.
“Voi prezenta importanța revenirii la școală la 1 septembrie, un plan pe care îl vom realiza în mod responsabil împreună cu Ministerul Sănătății”, a declarat ministrul Educației, Yifat Shasha Bitton. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: