Israel: “Voi candida la alegerile primare ale Likud, voi fi mai bun decât Netanyahu” (Avi Dichter)

Deputatul Likud Avi Dichter (foto), fostul director al Shin Bet (Serviciul israelian de securitate internă), și-a anunțat candidatura la alegerile primare ale partidului, chiar și în cazul în care fostul premier Benyamin Netanyahu decide să mai candideze pentru un nou mandat de președinte al partidului, potrivit postului public de radio Kan Reshet Bet.

“Intenționez să candidez la conducerea Likud și am ca obiectiv un post în guvern. Într-o zi veți avea ocazia să îi luați un interviu premierului Avi Dichter”, a spus el.
“Dacă va trebui să mă confrunt cu Benyamin Netanyahu, voi fi mai bun decât el”, a declarat .
Potrivit lui Avi Dichter, Netanyahu “ar trebui poate înlocuit, deoarece nu a reușit să formeze un guvern”, în ciuda dimensiunii partidului.
“În cele din urmă, nu Likud-ul este cel care conduce dreapta, chiar dacă reprezintă un sfert din Knesset (Parlamentul israelian)”, a precizat el.
“Aceste alegeri au produs rezultate care nu au existat niciodată în țară. Nu știu dacă este din cauza lui Netanyahu, dar în cele din urmă suntem supuși alegerilor politice ale partidelor mici”, a deplâns el.
Cu toate acestea, nu s-a decis încă dacă vor exista alegeri primare în cadrul Likud. (Anima News)

Lasă un răspuns