ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Premierul israelian: Biden este un lider care iubește Israelul

Prim-ministrul israelian Naftali Bennett a vorbit cu presa după întâlnirea sa cu președintele american Joe Biden, descriind întâlnirea ca fiind „excelentă”.

„A fost o întâlnire excelentă, în special una la unu”, a declarat Bennett. A fost în principal o întâlnire de lucru. Am simțit că ne cunoaștem de mult timp. Am găsit un lider care iubește Israelul, știe exact ce vrea și este atent la nevoile noastre”.
Bennett a mai spus că atât SUA, cât și Israelul „sunt hotărâte ca Iranul să nu poată obține niciodată o armă nucleară. Sunt fericit că am căzut de acord asupra acestui obiectiv. Vom lucra în zilele, săptămânile și lunile următoare pentru a dezvolta canalele de cooperare. Trebuie să spun că nu este foarte mult timp. Subiectul este urgent și nu poate fi dat la o parte.”
„L-am invitat pe președinte în Israel după ce am învins varianta Delta”, a adăugat el.
„Îi sunt cu adevărat recunoscător președintelui și întregului său personal pentru determinarea de a realiza întâlnirea”, a spus el, adăugând că imediat după atacul de la Kabul, Biden a spus că el și Bennett „vor avea o întâlnire completă” și că, în cele din urmă, aceasta a durat mai mult decât se aștepta. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: