Oficial guvernamental israelian de rang înalt: Gantz se comportă ca un guvern în cadrul unui guvern

Un oficial de rang foarte înalt din guvernul israelian s-a pronunțat împotriva ministrului Apărării Benny Gantz (foto), în urma întâlnirii acestuia cu președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas.

„Lui Gantz îi pasă doar de propriile interese politice și încă nu și-a schimbat cursul pentru a se adapta la noul guvern. El se comportă ca un guvern în cadrul unui guvern”, a acuzat înaltul oficial.
„Dacă întâlnirea a fost în scopuri de securitate, de ce a emis un comunicat de presă? Acest lucru s-a abătut de la înțelegerea inițială conform căreia nu ar fi existat niciun festival mediatic în jurul reuniunii. Dacă guvernul va cădea, va fi din cauza lui”, a declarat oficialul de rang înalt pentru Channel 12 News.
Surse apropiate lui Gantz au declarat în replică: „Acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Întâlnirea a fost de importanță pentru securitate, a fost coordonată și aprobată și a fost făcută la un profil scăzut, iar dovada este că nu a fost publicată nicio fotografie după ea”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: