Covid-19: Olanda și România vor înăspri și ele condițiile de intrare pentru turiștii israelieni

După Suedia și Portugalia, Olanda și România vor înăspri și ele condițiile de intrare pentru israelieni, a relatat vineri Israel Hayom.

Olanda a anunțat că doar persoanele vaccinate vor putea intra în țară începând de lunea viitoare și vor fi obligate la o perioadă de izolare care va dura 10 zile. De asemenea, călătorul va putea prezenta două teste negative la fiecare cinci zile.
La rândul său, România a decis să restricționeze intrarea israelienilor, anunțând că doar persoanele vaccinate vor putea intra în țară. Persoanele nevaccinate nu vor avea voie să intre fără o perioadă de izolare.
Până în prezent, Italia a interzis persoanelor nevaccinate să intre pe teritoriul său și a cerut persoanelor vaccinate din Israel să fie testate negativ, fără a fi supuse carantinei.
Republica Cehă acceptă doar persoanele vaccinate și le cere să se supună unor teste corona.
În zilele următoare, se așteaptă ca în alte țări să fie luate noi decizii privind intrarea israelienilor, după ce statul evreu a fost scos de pe lista țărilor considerate “sigure din punct de vedere epidemiologic”. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Un comentariu la „Covid-19: Olanda și România vor înăspri și ele condițiile de intrare pentru turiștii israelieni

  • 05/09/2021 la 11:50 am
    Legătură permanentă

    … Doresc din tot sufletul să se ia măsuri de precauție și acțiuni practic de luptă împotriva rromilor ( țiganii interlopi voinici cu tatuaje, aur pe gât și mașini scumpe…care reprezintă un mare pericol pentru populația civilă creștină, care în caz de război sau CALAMITĂȚI naturale, aceștia fiind reprezentați ca lideri criminali ai multor *grupări de vagabonți hoți agresivi cu instincte criminale ce se educă după legile lor țigănești și, în caz de mari cutremure sau alte calamități naturale, “aceștia” vor face lafel ca și în alte țări dar cu “mult mai mare curaj în afara legii”, de a fura bunuri alese, de a viola fete tinere rănite….și chiar a ucide cu sânge rece…conform caracterului “lor” departe de cinste, dreptate, adevăr și Dumnezeu….!!.. -” Cea mai mare *corupție” –> din Parlamente și Guverne la nivel European sa înființat cu colaborarea “mafiei de țigani interlopi proxeneți din UE “, care defapt sunt generații de țigani peoveniți din India și care ar trebui să fie expulzați în forță și excortă pană în țara lor de origine India și *numai așa, modernizarea, civilizarea culturală și ieșirea din criza economică conruptă la maxim de către aceste grupări mafiote țigănești din UE ( care “controlează” prin amenințări cu moartea nu doar marii șefi de poliție dar și marii judecători din tribunalele UE…!!.. – Este deja un moment foarte potrivit în acest… “război biologic mondial”… să se acționeze chiar acum împotriva “mafiei criminale de indieni inculți sataniști proxeneți” din UE, pentru prevenirea unei eventuale crize umanitare de colaps economic și dezastru scăpat de sub control al populației civile disperate peste limită de prezența acestor grupări mafiote de indieni criminali proxeneți de prin toată UE…!!..- Fie ca spiritul Lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic Creator al Universului să fie mereu în sufletul vostru și ale familiilor voastre… Amin..!!… Este doar *o părere pozitivă , pentru salvarea UE din prăpastia infernului de conrupție și *sărăcie maximă sub limite de supraviețuire mai ales ale familiilor cu copii, dar și prezența conrupției maxime din cauza acelor grupări oeganizate de criminali proxeneți din toată UE….!!… – Doresc să rămân ANONIM în comentariul meu *privat și cu limite de acces, doar pentru persoane din “înalta societate” –> cu familii și copii și cu suflet mai aproape de Dumnezeu….!!. – Cu mult respect ptr. voi, Romeo Mihalache.

    Răspunde

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: