Siria afirmă că Israelul a efectuat atacuri în zona Damascului / Explozie în largul coastei telaviviene

Presa siriană a relatat vineri că avioane israeliene au efectuat un atac aerian în apropierea Damascului în cursul nopții, în timp ce o rachetă de apărare antiaeriană siriană a explodat deasupra mării, în largul coastelor coastelor israeliene, în regiunea Tel Aviv.

Siria a declarat că rachetele lansate din Liban au fost îndreptate spre Damasc, dar majoritatea au fost interceptate de apărarea sa aeriană.
La scurt timp după aceea, locuitorii din apropierea Tel Avivului au declarat că au auzit cel puțin o explozie. În urma unei anchete, armata israeliană a ajuns la concluzia că o rachetă de apărare antiaeriană siriană a explodat în largul coastei.
În Israel nu au sunat sirenele și nu au fost raportate răniți sau pagube.
Vineri dimineață, locuitorii din centrul Israelului au descoperit pe jos mai multe fragmente de șrapnel. Fragmentele de rachetă au fost colectate de poliția israeliană.
” Le mulțumim rezidenților și le cerem să evite să atingă aceste fragmente”, se încheie comunicatul.
Țahal nu a comentat presupusele atacuri din Siria, așa cum obișnuiește.
Organizația britanică Human Rights Watch a declarat că centrele de dezvoltare a armelor din apropierea Damascului, folosite de milițiile susținute de Iran, au fost vizate de presupusele lovituri israeliene. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: