ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel: Un hacker susține că a furat datele personale a 7 milioane de israelieni

Un hacker care poartă numele Sangkancil a postat pe pagina sa de Telegram datele personale a zeci de israelieni, susținând că deține informații despre 7 milioane de cetățeni.

Hackerul a pretins că a sustras datele de pe site-ul CITY4U, utilizat de autoritățile locale din Israel pentru a procesa plăți precum impozitele pe proprietate, amenzile și facturile la utilități.
Populația totală a Israelului este de aproximativ 9,4 milioane de locuitori.

Dacă afirmațiile sale sunt verificate, aceasta ar fi una dintre cele mai grave încălcări ale vieții private din istoria țării.

„Hei, oameni buni, serverele administrației locale au fost sparte. Proprietățile și identitățile a peste 90% din populația israeliană au fost scoase la vânzare”, a declarat hackerul pe pagina sa de Telegram.

El a postat, de asemenea, un fișier cu datele de contact și presupusele numere de identificare ale cetățenilor israelieni, anunțând „prima mea surpriză de Anul Nou evreiesc, bucurați-vă de ea”.

De asemenea, hackerul a promis că va publica mai multe informații imediat ce va strânge aproximativ 2.000 de abonați.

Potrivit Autorității Naționale pentru Securitate Cibernetică, care investighează acuzațiile hackerului, probabil că este vorba de informații vechi.

(Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: