Atac cu cuțitul la Ierusalim: 2 israelieni răniți, teroristul neutralizat

Doi civili israelieni au fost răniți moderat într-un atac cu cuțiul comis luni după-amiază în fața stației centrale de autobuz din Ierusalim.

Potrivit primelor informații, teroristul a fost neutralizat de forțele de securitate la fața locului, în timp ce cele două victime, ambele în vârstă de 20 de ani, au fost tratate de serviciile de urgență.
Poliția a precizat că autorul atacului „a intrat într-un magazin de pe strada Jaffa din Ierusalim și a înjunghiat doi civili cu un cuțit.
„Ofițerii poliției de frontieră au observat incidentul. Unul dintre ei a tras apoi asupra teroristului, neutralizându-l”, a adăugat poliția, care a subliniat că autorul atacului a fost de asemenea preluat de serviciile de urgență.
Teroristul este un palestinian în vârstă de 17 ani din orașul Hebron din Cisiordania.
Luni dimineața, un palestinian cu o șurubelniță a încercat să atace un grup de soldați ai forțelor de apărare israeliene la intersecția Gush Etzion din Cisiordania.
Teroristul s-a năpustit asupra ofițerilor strigând „Allah Akbar”. El a fost în cele din urmă neutralizat de soldați, iar de partea israeliană nu au fost raportați răniți.
Atacurile au loc pe fondul tensiunilor după ce șase teroriști palestinieni au evadat săptămâna trecută dintr-o închisoare israeliană, iar grupările teroriste palestiniene au făcut apel la demonstrații de susținere a prizonierilor. Patru dintre cei șase evadați au fost capturați. (Anima News

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: